onsdag 15. juni 2011

Sofakroken

Etter en liten bloggtørke slår jeg til med ikke mindre enn to innlegg i løpet av samme dag.
Jammen ikke verst!

Var en liten tur innom SparKjøp i kveld for å kjøpe gulpekluter og litt annet diverse som står på innkjøpslisten til babyen kommer. Der kom jeg også over litt andre småting, blant annet et nytt putetrekk som passer godt til den beige sofaen vår. Kommer ikke på å se så mye i interiøravdelingen når jeg er på SparKjøp, men dersom man bruker litt tid så er det faktisk en del fine ting å finne. 

 Det er putetrekket i midten som ble med hjem i handleposen i dag.


Jeg har begynt å få ganske hovne bein på kveldstid, så nå skal beina plasseres høyt og en god bok skal leses. Handymannen er i Bergen noen dager og jobber overtid, så jeg styrer fortet alene. Godt med litt alenetid, men det skal bli godt å få ham hjem for helgen før han skal ut offshore i to uker. 

2 kommentarer:

 1. Heizann,
  jeg havnet helt tilfeldig inn på bloggen din i dag, adressen er nå lagret. du har en kjempe fin og inspirerende blogg :)

  Det stuebordet ditt MÅ jeg rett og slett prøve å få tak på, kan jeg spøre hvor du har kjøpt det. tror det hadde passet perfekt inn i mi stue :)

  MVH
  Tone

  SvarSlett
 2. Bordet er kjøpt på Bohus. Her i Stavanger får de ikke inn flere, men det kan jo være de har det på lager i andre butikker. :)

  SvarSlett