søndag 26. juni 2011

I kveld sitter jeg...

...for en gangs skyld oppe i loftstuen. 
Vi er ikke så flinke til å sitte her oppe, men nå begynner jeg endelig å bli fornøyd med hvordan det ser ut, så nå skal vi tilbringe mer tid her oppe fremover! 
Vi har hatt et gammelt, mørkt bord som bare har stått og tatt plass og støvet ned. Det har vi nå kastet og heller erstattet med en puff i samme farge og merke som sofaen. Det ble mye romsligere og lysere i loftstuen når bordet forsvant, deilig! Vi kastet også gulvteppet vi har hatt her oppe, det var så slitt og fullt av flekker så det var godt å få det vekk. Det blir lettere å holde loftstuen støvfri uten gulvteppet og det store bordet. Som i første etasje er det brunt og hvitt det går i når det kommer til interiør i andre etasje også, men det er litt mer farger i loftstuen enn ellers i huset. Små detaljer i en skjønn grønnblå farge synes jeg gjør seg her.

Ute er det lite som minner om sommer, det regner og blåser, så jeg og pusen Trym koser oss oppe i loftstuen med tente lys og strikketøy. Godt med en stille og rolig kveld etter en lang og innholdsrik helg. Nå gleder jeg meg til å ta fatt på en ny uke. Ny uke, nye muligheter! 

1 kommentar:

  1. så fint der va:) sikkelikt fint med den friske fargen som live litt opp! du får visa et bilde av loftstuå når bordet og teppet e kasta ut syns eg;) Ha en fine kveld:)

    SvarSlett