fredag 6. januar 2012

På badet oppe...

...er det kommet opp et veggord som lyder
Grip dagen
...

Jeg festet det mellom vasken og speilet, så kan vi ikke unngå å se det og bli minnet på å
gripe dagen!


Det er fredag og i kveld står biff og fløtegratinerte poteter m/tilbehør på menyen.
I glasset er det rødvin og stearinlysene i stuen er tent.
Martine sover vekke for første gang i dag, så (høne)moren er litt spent.
Hun er hos mormoren sin, så hun er i de beste hender, men det er allikevel noe med det å levere henne fra seg for første gang. Satser på at hun sovner fint i reisesengen og at mormor og morfar får en god natt søvn... ;)

Vi har vært skikkelig effektive de siste timene, og ny skjenk er kommet i hus.
Er veldig fornøyd, og gleder meg til å ta bilder i morgen når det er dagslys.

Ha en fin fredag!

9 kommentarer:

 1. Martine kose seg nok sjå mormorå. tenke meg mormorå åg storkose seg som barnavakt:) Nyd roen og kverandre!:) Deilikt med ei heile natt med samenhengane søvn, tippe eg:) go helg te dokke!:)

  SvarSlett
 2. Glede meg t å se på sjenken dokkas:) Nå må dokker nyta kvelden sammen. Va kjekt å se dokker i jula. Martine e jo bare heilt nydelige <3 Klemmen

  SvarSlett
 3. Det går nok heilt fint, tror nok d e verst for oss å levera de fra oss:) Leste at du har begynt med grøt t Martine. Begynte du akkurat når hun var 4 mnd eller begynte du litt før?? Eg har så lyst å begynna å gje litt "suppe grøt" t tullå vår,men hu e ikkje 4 mnd før om 2 uker.. Føle ikkje hu bler skikkelig mette av mme lenger. Og så e nok mammaen ekstra ivrig på å begynna med mad:)

  SvarSlett
 4. Martine begynte med grøt i romjulen, omtrent èn uke før hun ble fire måneder. Begynte helt forsiktig med bare litt smaksprøver, men hun liker det godt så det tok ikke mange dagene før vi var oppe i full porsjon. Prøvde først med tynn, tynn grøt, men dette syntes hun ikke var noe særlig så med en gang hun fikk vanlig konsistens, slukte hun det rett ned. Tror ikke det gjør noe om du starter opp med litt smaksprøver nå selv om hun ikke er fire måneder ennå. Det er jo bare til å ta det litt forsiktig i begynnelsen, og prøve seg frem. :)

  SvarSlett
 5. Tror nok eg begynne med litt smaksprøver ja, og satser på at alt går bra og at magen tåle d:) Men om du ga litt kver dag, eller aenkver? Va forresten ein kjempe fine skjenk dokk hadde fått i hus:)

  SvarSlett
 6. Deilig med litt kjærestetid også. Vi har ikke hatt det på lenge! Savner det litt.

  SvarSlett
 7. Takker for svar:) Tenkte eg skolle hørra med helsesøster i mårå,men i følge mange så e d visst best å la ver ittesom mange helsesøstre følger "reglene" t punkt og prikke. Ikkje vet eg,men i mårå tror eg me starte opp med smaksprøve av grøt:)

  SvarSlett