lørdag 28. januar 2012

Ukene flyr...

Å være gressenke i to uker er både travelt og til tider litt slitsomt. 
Etter at Handymannen reiste har Martine blitt en skikkelig mammadalt. Hyler hvis hun ikke ser meg hvis andre holder henne og eg generelt blitt veldig skeptisk til andre. Skal helst bare sitte hos mamma.
Dette skjedde over natten da pappa`n reiste på jobb, så jeg tror at hun merker at han er borte og er redd for at jeg også skal forsvinne.

Tidligere har hun ikke reagert når han har vært borte, men nå begynner hun å bli såpass stor, så hun får nok med seg mer enn vi tenker over.
Det har vært litt slitsomt når hun har vært så "klengete", så nå kjenner jeg at det skal bli godt å få Handymannen hjem over helgen. 

Snart reiser vi til varmere strøk, og det skal bli veldig deilig!

Gullet mitt som snart er fem måneder... hvor blir ukene og månedene av??

I dag skal vi hjem til mine foreldre på lørdagsgrøt.
Alltid koselig! 


4 kommentarer:

 1. Så herligge hu e, Maren!!:) åsså alltid så søtt kledd. Ja, tenke meg du glede deg te å få litt avlastning når stian komme heim på tirsdag ja. fin lørdagskveld te deg å dåkkå! Klem

  SvarSlett
 2. Så herligge hu e, Maren!!:) åsså alltid så søtt kledd. Ja, tenke meg du glede deg te å få litt avlastning når stian komme heim på tirsdag ja. fin lørdagskveld te deg å dåkkå! Klem

  SvarSlett
 3. Så herligge hu e, Maren!!:) åsså alltid så søtt kledd. Ja, tenke meg du glede deg te å få litt avlastning når stian komme heim på tirsdag ja. fin lørdagskveld te deg å dåkkå! Klem

  SvarSlett
 4. Så nydelig hun er :)
  Det trenger ikke å være kun pga at pappaen har reist at hun er skeptisk. Det er veldig vanlig at de har en periode som de er skeptisk og redd for andre, og det er typisk i mellom 4 og 6 måneder. Så det er fullt mulig det er en fase hun må gjennom nå.

  SvarSlett