onsdag 17. november 2010

Juletrepynt

I går gikk fridagen min med til litt julepyntshopping sammen med Storesøster. Jeg fant veldig mye flott pynt til juletreet, så nå gleder jeg meg veldig til å pynte vårt aller første juletre. Tidligere har vi aldri hatt plass til noe tre i stuen, men nå som vi har flyttet i hus skal vi helt klart ha et. Siden vi ikke skal være hjemme i selve julen, har jeg planer om å pynte det litt tidlig i desember. (Når jeg har kjøpt så dyr juletrepynt må det nesten brukes så lenge som mulig...)

Et lite utvalg av hva som ble med hjem i går:
I år skal det meste av julepynt skiftes ut. Tidligere har alt vært veldig rødt, men i år blir det jul i hvitt, sølv og bruntoner. (Må passe inn til resten av interiøret i huset). Litt rødt skal det allikevel være, det er jo tross alt jul, men det blir for det meste nøytrale farger. Jeg har noen favoritter blant  den "gamle" julepynten min som skal få komme frem i år også. 

Har fått spørsmål om jeg har tenkt på å lage nisser med hvit lue, og jeg har vært inne på tanken, men så fant jeg ut at nissene er koseligt med rød lue. Ekte "fjosnisser" skal jo ha en rød topplue...

Ønsker alle en fin onsdagskveld!

4 kommentarer:

 1. Du er pent nødt til å fortelle hvor du har kjøpt de reinsdyrene. Rålekre! :) Har selv planer om vårt første juletre i år. Tidligere har vi alltid reist hjem til jul, men i år får vi besøk og skal feire i eget hjem :) Ikke store plassen, men det skal alltids gå plass til et lite tre om ikke annet :)

  SvarSlett
 2. Villa Rosa i Langgt i Sandnes. :-) (kun 30 kr pr stk!!)

  SvarSlett
 3. oooh, så mye fint du har kjøpt :D

  her står faktisk juletreet ferdig pynta i stuen, hahha. noen som gleder seg veeeeeldig til jul ;)

  SvarSlett
 4. Da tar jeg turen dit i morgen - tvert! Det er jo faktisk så godt som naboen min, bor jo i Langgaten selv ;)

  SvarSlett