torsdag 8. desember 2011

Flere puter...

Den siste uken har jeg både strikket og heklet putetrekk.
Det var uten tvil kjekkest og strikke etter mønster, men det gjelder å ha tungen rett i munnen for å følge med på mønsteret hver omgang. 

Så da var det greit å hekle litt også. Ingen mønster, bare frem og tilbake!







Handymannen er reist til sjøs så fruen er hjemme alene de neste to ukene.
Det blir travelt å være alene med både baby og juleforberedelser, men heldigvis har jeg god tid på kveldene til å ordne masse. 
Veldig greit når vi har fått gode legge- og soverutiner på Martine.

I ettermiddag skal jeg til mormor og lage krumkaker. 
Det har blitt en tradisjon at mor, mormor og meg lager krumkaker til jul. 
Veldig koselig! I år skal Martine samt min kjære nevø på tre år også få bli med oss.
Morfar pleier å sitte i stuen og vente på smaksprøve (han får alltid de som ikke blir så fine) mens damene er på kjøkkenet og steker krumkaker, hører på julemusikk og drikker kaffe. 
Som sagt; veldig koselig! 


4 kommentarer:

  1. Wow så lekre puter:)
    Du er flink altså:)

    kos med tradisjonsbakst:)

    ha en fin dag!

    SvarSlett
  2. Rålekre puter. Tar du bestilling?

    SvarSlett
  3. Ja de strikke egenskapene skolle eg gjerna hatt:) De va kjempe fine:) Lurte på når på kvelden du legger Martine? Eg slide litt med å finna den retta tiå å legga tullå vår ( 3 uker yngre enn Martine) på, så klokkå bler gjerna både 20 og 21 før hu e i seng. Virke liksom ikkje som hu e trøtte før d... Men hu sove jammen godt når hu sovne:) Men skolle gjerna hatt litt timer på kvelden t overs:)

    SvarSlett
  4. Martine legges til rundt kl 19. Av og til litt før dersom hun er veldig trøtt. Hun sover ikke etter kl 17, da holder vi henne våken slik at hun blir trøtt til leggetid. Dette har vi gjort i rundt to uker nå, og det fungerer bedre og bedre. Vi må gi henne tutten noen ganger før hun sovner, og noen kvelder kan hun "styre" litt lenger enn andre. Men stort sett sovner hun innen en halvtime. Litt gråting kan det bli for hun blir av og til litt fornærmet når hun må ligge i sengen alene -så det gjelder å være bestemt og ikke gi seg... :)

    Hun la seg rundt kl 22 tidligere, så begynte vi å gradvis legge henne tidligere. En halvtime-time tidligere for hver uke. Og nå er det altså ca kl 19 hun er i seng.

    Dette har fungert veldig bra for oss i hvert fall. :)

    SvarSlett