fredag 22. oktober 2010

Fridag...

...på en fredag er aldri feil!

Jeg skal på dagvakt både på lørdag og søndag så jeg benyttet derfor fridagen min i dag til å sove litt lengre enn jeg normalt gjør. Deilig!
Dagen min har så langt gått med til rydding av klær og vasking av hele andre etasje. Badet oppe har blitt skurt skikkelig, og det trengtes! Før jeg tar fatt må første etasje nyter jeg en varm kopp nespresso.  

Innimellom skole og jobb planlegger jeg nå familieselskap samt innflyttings-/bursdagsfest for min kjære mann.
Det er mye som skal lages i stand og  bakes og siden jeg har en mann som ikke er så glad i kaker skal jeg i år bare lage de få kakene han liker. Eplekake og osteiskake m/krokanrull. Til festen skal jeg lage i stand tapas og cupcakes, veldig greit med enkel fingermat når det er mange gjester. Det er fortsatt to uker igjen så jeg får tenke ut forskjellige tapasretter på de to ukene.


Skiltet med Eplekake oppskriften kjøpte jeg på Kremmerhuset for flere måneder siden, men jeg har aldri fått prøvd den ennå. Nå som det snart er bursdagsfeiring i huset tenkte jeg å prøve meg på denne oppskriften. Så får vi se om den blir like god som mormor`s fantastiske eplekake...


Må nesten vise den flotte orkidèen som jeg nå har klart å holde i live i snart en måned.
Ny rekord. Det kommer til og med nye blomster på den innimellom.

Ha en fin fredagskveld!

4 kommentarer:

 1. hehe, ja me fekk d vekk. Litt jiff gjorde susen :) Tord tegne jo aldri på veggen eller noge. Men når benny e her, så blir di ganske rampite samen :P
  Fine orkide`, eg åg har nettop satt ny rekord på de blomstene der. Har faktisk hatt ein siden i sommer en gang..Ikje verst d :)

  SvarSlett
 2. Du e flinke vennen! Ha ei super helg. :)

  SvarSlett
 3. liker ikke denne blogg, får vondt i øynene av å lese. gi beskjed når du er tilbake på den gamle.
  på forhånd takk

  SvarSlett
 4. Høres deilig ut med en slik fredag - og gratulerer med ny blogg! :)

  SvarSlett